MEGOLDÁSAINK

A T&M ERP KFT. kiemelt megoldásai: az Ingatlan Vagyongazdálkodási Rendszer (IVR) bevezetése, valamint az integrált vállalatirányítási rendszerekhez (pl.: SAP) kapcsolódó tanácsadás és fejlesztés.

IVR – kiemelt ajánlatunk: vagyongazdálkodási tanácsadás

Tapasztalataink szerint, a vállalati működés egyik sarkalatos és költségérzékeny pontja a vállalati ingatlan vagyon (iroda, üzlethelyiség, raktár, telephely, bármely bérlemény stb.) gazdálkodásával kapcsolatos tevékenység. Vállalkozásunk ezért kidolgozta Ingatlan Vagyongazdálkodási Rendszer (IVR) megoldását a vállalati ingatlan vagyon nyilvántartására, illetve ezen ingatlanokkal kapcsolatos jogi, műszaki és pénzügyi feladatok támogatására.

Az adott vállalatra testre szabható Ingatlan Vagyongazdálkodási Rendszer megoldás moduláris felépítésű. Gyorsan telepíthető, könnyen megtanulható és az ügyintézők által nagyfokú önállósággal használható.

Nem igényel egyszeri nagyobb összegű beruházási költséget, mert havi szolgáltatási díj ellenében (un. ASP rendszerben, garantált szolgáltatási feltételek mellett) tudjuk üzemeltetni, és gyorsan integrálható a vállalat által használt pl. vállalatirányítási (ERP) informatikai szoftverekkel.

A megoldás előnye, hogy valós idejű műszaki, gazdasági és jogi adatokkal rendelkezhet a vállalat ingatlanvagyonával kapcsolatban, valamint a szoftver számos működést támogató automatizmust és ellenőrzést is elvégezhet.

ERP – vállalatirányítási tanácsadás

Az SAP ERP ÉS S4/HANA vállalatirányítási rendszer informatikai támogatást nyújt, mind a gazdálkodó, mind a költségvetési szervezetek integrált folyamataihoz.

Alkalmazásával megvalósítható a folyamatok kontrollja, irányítása és automatizálása, támogatja a döntéshozatalt, a stratégiai és az operatív tervezést, továbbá biztosítja az információáramlást.

A T&M ERP szakértői csapata iparág specifikus tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújt Ügyfelei és Partnerei számára. Megoldásaink többek között az SAP Public Template implementációja, SAP és dokumentum menedzsment együttes megoldások bevezetése, SAP HR specialitások alkalmazása, egyedi fejlesztésű pl. mobil leltár alkalmazások folyamat alapú integrációja az SAP rendszerrel.