Kali Nóra

Kali Nóra

szenior szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner

A képzések és fejlesztések szervezéséért, koordinálásáért és lebonyolításáért felel. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén. Tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, némettanár.

Kárász Kinga

Kárász Kinga

Szervezetfejlesztési tanácsadó

Vállalatok folyamatfelmérésével és -optimalizációval, valamint folyamatmenedzsment rendszerek paraméterezésével foglalkozik. Négy éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Közgazdász, HR szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Dr. Kerékgyártó Tibor

Dr. Kerékgyártó Tibor

Komor Ákos

Komor Ákos

Folyamatszervezési tanácsadó

A Szent István Egyetem Közgazdász-gazdálkodási szakán végzett, marketing menedzserként. Több mint 10 éves kereskedelmi tapasztalata van termékmenedzsment, online értékesítés, beszerzés és stratégiai beszerzés területén.

Mogyoródi Zoltán

Mogyoródi Zoltán

Ügyvezető partner

A vállalat műszaki, fejlesztési tevékenységét irányítja. Több, mint 30 éves – magyar és nemzetközi cégeknél szerzett – vezetői tapasztalattal rendelkezik. Villamosmérnök, IT mérnök, SAP szaktanácsadó.

Oliser László

Oliser László

Ügyvezető, szenior szervezetfejlesztési tanácsadó

Szenior szervezetfejlesztési tanácsadó, több, mint 35 éves vezetői, ügyvitel-, folyamat- és szervezetfejlesztői, valamint projektvezetői szakmai tapasztalattal rendelkezik. Gépész tanár, humánszervező, T-csoport vezető.

Soltész Anna

Soltész Anna

Ügyvezető, szenior OD szakértő, tréner

A vállalat teljes körű működéséért felelős vezető több, mint 30 éves vezetői gyakorlattal rendelkezik. Szenior szervezetfejlesztési és folyamattanácsadó, tréner. Külkereskedő közgazdász.

Szakács Éva

Szakács Éva

Web fejlesztő

AZ ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett. Emellett webdesigner és kiadványszerkesztői képzettséggel rendelkezik. A vállalati honlapok összeállításáért és karbantartásáért felel.

Szányel Diána

Szányel Diána

Gazdasági vezető, DPO szakértő

Gazdasági vezető és adatvédelmi tanácsadó. Több mint 25 éves mérlegképes könyvelői és gazdasági vezetői gyakorlattal rendelkezik. Tapasztalatait elsődlegesen egyéni vállalkozók, BT.-k, KFT.-k, egyesületek és alapítványok könyvelése és végelszámolása során szerezte. Ügyfelei magas színvonalú, naprakész szakmai tudásáért és segítő megbízhatóságáért tisztelik.

Ifj. Szegletes József

Ifj. Szegletes József

Mérnök informatikus

Okleveles mérnök informatikus és mérnök-közgazdász. Informatikai és folyamatszervezési tanácsadóként dokumentumkezelő és folyamatirányítási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése, vállalati folyamatok előkészítése informatikai integrációra, adatbázis-fejlesztés és karbantartás, SAP és workflow rendszerek integrációja, valamint alkalmazásfejlesztés .NET keretrendszerben feladatokat lát el.

Túri Zoltán

Túri Zoltán

ERP szenior szakértő, projektvezető

Több, mint 20 éve foglalkozik vállalatirányítási szoftver megoldások bevezetésével és továbbfejlesztésével. Külkereskedelmi és értékesítési vezetői tapasztalatokkal is rendelkezik. ERP rendszerek benchmark ismeretei kiemelkedők. Hazai közgazdasági és az Oxford Brookes University-n MBA képesítést szerzett.

1048 Budapest, Homoktövis u. 101-103.
Telefon: +361/786-0505, +3620/355-9624, +3620/982-3535
E-mail: info@tmerp.hu